Nyheder

Presseklip Sundhedsplatformen sluger en tredjedel af min kliniske tid 18. august 2017

Psykiater i egen undersøgelse:

Dagens Medicin 18. aug.

En tidsmåling, som Peter Handest, overlæge fra Psykiatrisk CenterNordsjælland, har lavet, viser, at han nu bruger tre gange så lang tid på at skrive journalnotater ind i Sundhedsplatformen,

Læs mere
Presseklip Fejl i Sundhedsplatformen førte til livsfarlig dobbeltordination 18. august 2017

Dagens Medicin 18. aug.

Region Hovedstaden har stadig ikke løst problemet med, at Sundhedsplatformen fordobler ordinationer til Det Fælles Medicinkort, selvom det allerede blev kendt under implementeringen på Herlev og Gentofte Hospital for et år siden.

Læs mere
Ikke kategoriseret Symposium i psykopatologi 16. august 2017

Tema: Regionale forskelle i diagnosticering

 

Se invitationen her

Læs mere
Nyhed The 8th international Together Against Stigma Conference – ”Overcoming Barriers in Minds and Society” 15. august 2017

20-22 september afholdes “The 8th international Together Against Stigma Conference”, med titlen ”Overcoming Barriers in Minds and Society”, i København. Konferencen afholdes af “En af Os” og WPA.

Konferencen handler om forskning og andre projekter om afstigmatisering,

Læs mere
Presseklip Enklere regler omkring journaladgang, tak 15. august 2017

Adgang til journaloplysninger i EPJ – »straffes med bøde eller fængsel indtil 4 måneder«.Ulrich Fredberg
14/08/2017

Folketinget har vedtaget ændringer til sundhedsloven pr. 1. juni 2017, som ændrer vilkårene for ”opslag i elektroniske patientjournaler m.v.

Læs mere
Presseklip DSAM fraråder læger at ordinere cannabis 12. august 2017

Grundlaget for at indføre en forsøgsordningen med medicinsk cannabis er alt for spinkelt, mener de praktiserende lægers videnskabelige selskab, der også frygter, at ordningen vil føre til øget arbejdspres i almen.

Læs mere
Ikke kategoriseret Sexologiophold 12. august 2017

Sexologisk Klinik, Psykiatrisk Center København, Rigshospitalet tilbyder fokuseret ophold for kommende psykiatere, dvs. læger i I- eller H-stilling i psykiatri. Deadline for tilmelding den 5. oktober 2017.

 

Læs mere
Ikke kategoriseret DPS’ formand på Folkemødet 11. august 2017

Med 3.100 arrangementer og 900 arrangører blev Folkemødet 2017 det største nogensinde. DPS’ formand, Torsten Bjørn Jacobsen, havde også en travl kalender. Her er han fanget i Brandstationens mødetelt på PsykiatriNetværkets møde om “Nytænkning,

Læs mere
Ikke kategoriseret Konference: Alternative fakta og sundhedsformidling 9. august 2017

Domus Medica, København Ø
Tid: 14:00 – 17:00, 15/8-2017

Vidensråd for Forebyggelse inviterer, i samarbejde med Lægeforeningen, til eftermiddagskonference om alternative fakta og sundhedsformidling.

 

Læs mere