Indlæser Begivenheder

Bogreception for Psykiatri i Praksis

Du er inviteret til bogreception torsdag den 7. marts 2024, hvor vi fejrer udgivelsen af FADLs Vagtbureaus bog Psykiatri i Praksis.

Receptionen bliver afholdt i FADL-huset i København fra kl. 16.00-18.00.

FADLs Vagtbureau udgiver en uundværlig guide til nogle af de mest komplekse områder inden for psykiatrien, der giver læseren mulighed for at udforske forskellige psykiatriske tilstande, symptomer, samt håndterings- og behandlingsmuligheder. Bogen er en central del af FADLs Vagtbureaus nye kursus ”Psykiatri i Praksis – for FADL-vagter”.

I bogens forord skriver tidl. statsminister, protektor og stifter af De Sociale Netværk/Headspace Danmark Poul Nyrup Rasmussen:

Denne bog er et modsvar til magtesløsheden og en overbevisende dokumentation for, at menneskelighed stadig er mulig over for mennesker i den allerstørste nød.”

FADLs Vagtbureau har udviklet bogen og et tilhørende kursus ”Psykiatri i Praksis – for FADL-vagter” for at støtte op om 10-årsplanen for psykiatrien, da de medicinstuderende er en central del af løsningen af psykiatriens udfordringer.

Jo flere medicinstuderende, der vælger psykiatrien, jo bedre mulighed for psykiatriforskning, for psykiatriens anseelse og for fortsat rekruttering, fastholdelse og udvikling af psykiatere.

Projektet, kurset og bogen, er støttet af Region Hovedstaden, Region Sjælland og Lundbeckfonden.

Projektets resultater præsenteres sensommer 2024 for Region Nordjylland, Region Midtjylland og Region Syddanmark med henblik på at tage tilsvarende initiativer, så flere medicinstuderende får interesse for psykiatri.

På dagen vil der være mulighed for at nyde en forfriskning, høre forfattere fortælle om deres bidrag og blive klogere på, hvordan Vagtbureauet vil få flere medicinstuderende til at vælge psykiatri som speciale.

Du kan naturligvis købe bogen til en særlig pris på dagen.

Det sker her:

Torsdag den 7. marts 2024
kl. 16.00-18.00
FADL-huset
Blegdamsvej 26, 2200 København N

Tilmeld dig ved at svare på denne mail til forlag@fadlsforlag.dk, gerne inden den 1. marts.

Du er velkommen til at dele denne invitation med kollegaer, afdelinger og andre, der kunne være interesserede.

Læs mere om bogen her.