Alle Nyhed

Årsmøde og generalforsamling afviklet online

Foredrag og afstemning foregik online, da DPS i midten af marts afholdt årsmøde og generalforsamling.

En tår af kaffekruset foran computerskærmen er ingen fuldgyldig erstatning for at møde sine kolleger over en drink i Stjernebar. Men også i år satte covid-19 desværre en stopper for, at DPS’ medlemmer kunne mødes fysisk til årsmøde og generalforsamling.

Årsmødet blev afholdt fra mandag d. 8. til torsdag d. 11. marts med daglige foredrag fra kl. 13-16. Arrangementet sluttede torsdag eftermiddag med generalforsamlingen, hvor der var valg til bestyrelsen.

Spørgelyst ved tastaturerne
Set i lyset af de begrænsninger, pandemien fortsat skaber, gik afviklingen af det virtuelle årsmøde og generalforsamlingen helt som planlagt. Selvom det digitale arrangement forløb stort set gnidningsfrit, ser vi meget frem til, at vi alle igen kan mødes i den virkelige verden. VI håber meget, at det bliver tilfældet ved årsmødet i 2022, der afholdes på Legoland Hotel & Conference fra d. 10. til d. 12. marts.

I forbindelse med foredrag og generalforsamling var der mulighed for at stille spørgsmål via computer under live-transmissionerne. Den mulighed benyttede mange medlemmer heldigvis flittigt, hvilket var med til at skabe debat trods de digitale begrænsninger.

Gense udvalgte foredrag fra årsmødet
Én fordel ved at årsmødet foregik over video er, at foredragene blev optaget. Vi er derfor ved at afklare, hvilke foredrag der kan gøres tilgængelige på hjemmesiden.

Deltagelse på årsmødet er forbeholdt DPS’ medlemmer, og det samme gælder muligheden for at se eller gense foredragene. Du skal derfor logge på hjemmesiden for at få adgang til videoerne, når de bliver tilgængelige.